Hans van Eijsden Fotografie - Fotostudio, Modelfotografie, Fotobewerking

Willekeurige Foto

HvE-20070610-8476.jpg
 
 

Toegang

Online Portfolio

Voor een globaal overzicht van mijn vrije werk, kijk je op:


www.hansvaneijsden.com

OUDE, ANTIEKE Fotolog Hans van Eijsden Fotografie - Welkom

Algemene Informatie Afdrukken

Via dit fotolog houd ik je op de hoogte van mijn vorderingen op het gebied van vrij fotowerk. Op dit log en in mijn portfolio vind je geen commerciële opdrachten, maar enkel zelf uitgewerkte concepten en eigen werk. Dit werk is tot stand gekomen door initiatieven van het betreffende model, aangevuld met mijn kennis en ervaring.

Mijn passie is om het mooie en aantrekkelijke in de vrouw te benadrukken en dit vast te leggen op een elegante kunstzinnige en een beschaafde manier.

De reden waarom ik alleen mijn vrije werk publiceer, is omdat ik mijzelf door middel van vrij werk het snelst kan ontwikkelen. Feedback is voor mij de belangrijkste reden om te publiceren, zodat ik voor mijzelf na elke sessie de lat hoger kan leggen.

Ik fotografeer vanuit het oogpunt van kwaliteit, plezier, bewondering en respect. Dit is voor mij belangrijker dan het vercommercialiseren van mijn passie en daarmee dit Fotolog. Ik prefereer te werken met aantrekkelijke mensen, het liefst gewend om in de belangstelling te staan en niet te beroerd om grenzen te verleggen. Wanneer het model en de omgeving van het model dit accepteert en beseft, dan is dit de beste basis voor een unieke fotoserie.

Vanwege de dagelijks vele aanmeldingen voor fotoshoots kan ik niet iedereen persoonlijk terug berichten. Ook benader ik, mede om deze reden, zelf in principe geen mensen voor een fotoshoot!

Wanneer je echter jezelf in mijn portfolio ziet passen en denkt een aanwinst te kunnen zijn, mag je jezelf via info@hansvaneijsden.nl introduceren en foto’s bijsluiten. Je kunt ook het Contactformulier gebruiken. Een link naar je Facebook en/of Hyves-profiel is een pré. Wel dien je als model op de dag van fotograferen minimaal 18 jaar te zijn en bovendien doe ik liever geen (volledige) naaktfotografie omdat ik het mooier vind wanneer er iets te raden blijft.

In beide gevallen zal ik je bericht archiveren en indien ik je in mijn planning kan passen zal ik je terug berichten. Mijn studio is in Zwolle-Zuid, op 50 meter van het winkelcentrum en ook met het OV perfect bereikbaar.

Ik voorzie je hier gratis regelmatig van updates betreffende mijn fotowerk. Dit doe ik belangeloos. Mocht je mij erbij willen helpen d.m.v. een donatie dan kan dit via PayPal. Op deze manier kan ik blijven investeren in kennis en techniek, om mijzelf steeds verder te verbeteren.

 
Al mijn fotowerk voldoet volledig aan de NIDF-norm vanaf 2007.
Stel de monitor zo af dat alle stappen van deze grayscale te zien zijn:

Home arrow Informatie