Hans van Eijsden Fotografie - Fotostudio, Modelfotografie, Fotobewerking

Willekeurige Foto

IMG_4666
 
 

Toegang

Online Portfolio

Voor een globaal overzicht van mijn vrije werk, kijk je op:


www.hansvaneijsden.com
Fotosessie Aisha Afdrukken
maandag 07 november 2011
Met visagie ben ik altijd heel voorzichtig geweest. Wanneer ik niet overtuigd was van het perfectionisme van een visagist, speelde ik met vrij werk altijd op safe door zonder een externe visagist te werken, het model de basis te laten doen en met de belichting hierop te anticiperen. Digitaal legde ik vervolgens de finishing touch.
In dit geval was het anders: nadat visagist/stylist Sarah Grosman mij benaderde voor een samenwerking, besloot ik, gezien haar perfectionisme, hier op in te gaan. Het moest basic werk worden, simpele witte achtergrond en eenvoudige belichting.
 
HvE-20111028-0596.jpg HvE-20111028-0388.jpg HvE-20111028-0476.jpg

De looks van Aisha leenden zich hier uitstekend voor. Mijn dank gaat ook uit naar de Enschedese winkels Zeyrek, SPS Superstar, Z&Y en Rosee voor het beschikbaar stellen van de kleding. Met Sarah heb ik na deze shoot een solide basis gelegd, we weten van ons allebei nu wat we kunnen zodat de volgende shoot die ik hier zal publiceren ook een samenwerking met Sarah zal zijn. Houd voor de eerste updates mijn sociale media in de gaten, wanneer de shoot klaar is zie je hem natuurlijk ook hier verschijnen.

Bekijk de serie in hoge resolutie:
Aisha, Model: Some Basic Work - Hans van Eijsden Photography
 
< Vorige   Volgende >
Al mijn fotowerk voldoet volledig aan de NIDF-norm vanaf 2007.
Stel de monitor zo af dat alle stappen van deze grayscale te zien zijn:

Home arrow Blogs arrow Pics arrow Fotosessie Aisha